STRASSMAYR

Zahvaljujući odlučnosti  porodice Strassmayr kao i mogućnosti za razvoj kompanije, krajem 1965 – početkom 1966.godine ova kompanija je proizvela prvu mašinu za raspršivanje bito emulzije pogonjenu pomoću industrijskog traktora (vučne mašine).

Ovaj događaj predstavlja novo poglavlje u istoriji postojanja kompanije Strassmayr. Od tada, glavna aktivnost kompanije se odnosila na proizvodnju mašina za reparaciju tj. popravku puteva.

Od samog početka nastanka ove kompanije, glavno pitanje se odnosilo na konstantni razvoj tehnologije.  Razvijanjem novih tipova tehničkih rešenja, kompanija Strassmayr je odredila-definisala nove trendove u gradnji puteva. Tehnologija radova na zameni trase puta, reparaciji ili zalivanju pukotina – ovo su samo neka od rešenja koja je primenjivao ovaj proizvođač a koja su jos uvek u upotrebi  u reparaciji puteva. Kao rezultat dinamičkih aktivnosti centra za inovacije (uvođenje novina) i sektora za dizajn, kompanija na godišnjem nivou primenjuje nove tehnologije i izmene u gradnji puteva, omogućavajući sebi na taj način vodeći položaj kao proizvođacu na polju industrije.  Imajući u vidu stalni razvoj  kompanije,  osnovana je Strassmayr Grupacija sa stalnim povećavanjem broja kupaca.

Karakteristična narandžasta boja mašina za puteve, postala je sastavni deo slika predela u primeni evropskih i međunarodnih projekata za gradnju puteva.

Danas, Strassmayr brend  asocira na mašine vrhunskog kvaliteta i dodatne usluge koje pruža ova kompanija.

Profesionalan i kvalitetan pristup se ogleda u bezbroj sertifikata i nagrada koje je dobila ova kompanija. Kupci cene novine kod proizvoda, pravovremene isporuke i pouzdanost u pružanju usluga.

Tokom poslednje tri godine Strassmayr Grupacija je sistematski razvijala mrežu ovlašćenih dilera – ne samo u Evropi, već i širom sveta

kako bi bila dostupna svakom kupcu i kako bi na profesionalan način kupcima pružila bržu uslugu.