MAEDA mini kranovi

MAEDA mini kranovi su novo stvorene mašine koje ponovo dokazuju svoju vrednost. Počev od postavljanja panelnih ploča, oblaga zidova tj.oplata , preko postavljanja staklenih panela, do projekata restauracije, specijalnih primena pri podizanju ili u tesnim prostorima u domacinstvu i građevinskim radovima, svaki kran ima kapacitet I dostiže ekvivalent dizalica mnogo većeg kapacteta.

Manje mašine u gami ovog proizvoda nalaze primenu na mestima za koje ne biste verovali da je to moguće. One su male po širini I obimu tj. dovoljno da mogu da prođu kroz standardnu širinu vrata i pruže dovoljno snage za dizanje teških tereta u trenutku kada se nađu na određenom mestu, zadržavajući pritom savršenu pokretljivost i fleksibilnost. MAEDA mini kranovi daju izvanredne rezultate na terenu I veoma brzo se prepoznaju kao nov proizvod koji se mora imati, kako od strane kompanija koje uzimaju u zakup, tako i od građevinskih I drugih kompanija.

Nove primene ovih proizvoda se mogu videti svakodnevno i kod svih primena krajnji korisnici vide korist od uštede u vremenu I troškovima. Čime god da se bavite, MAEDA mini kranovi će istovremeno odgovoriti vašim potrebama i prevazići ih.

Više detalja na: MAEDA