O nama

ISTORIJA

Istorija firme MAG Centar d.o.o vezana je za MAG Grupu, kao jednu od prvih kompanija u oblasti privatnog preduzetništva osnovane još davne 1989 godine. MAG Grupa je veoma uspešno poslovala na području celokupne ex Jugoslavije, u oblasti građevinarstva, rudarstva i komunalne privrede (Faun, RAVO,HALLER, O&K, Bomag, Terex, Unitrig, Wirtgen, Krupp) i do 2000 godine je držala 90% ukupnog tržišta komunalne i građevinske opreme.


SERVIS

Firma MAG Centar d.o.o. izdvojila se 2009 godine, kao nastavak poslovne orjentacije MAG Grupe i veoma uspešno se bavi uvozom i prodajom mašina, opreme i vozila renomiranih svetskih proizvođača.
MAG Centar poseduje servis, alate i specijalne alate za održavanje mašina, opreme i vozila kao i servisna vozila. Poseduje servisnu radionicu površine 300 m2 i prateću opremu u radionici: specijalne dizalice i kupatila za pranje rezervnih delova, kompresorsku jedinicu, radne stolove za testiranje elektro i hidrauličnih komponenti ..

MAGACINSKI PROSTOR

Takođe poseduje magacinski prostor u kome su smešteni rezervni delovi vezani za garantni i vangarantni rok prema sugestivnoj listi proizvođača.
Ispred i iza zgrade, nalazi se parking prostor površine 2.000 m2 sa rampom i mehanizacijom za utovar i istovar.